Ανάπτυξη Λογισμικού με γνώμονα τις Ανάγκες σας


Αναπτύσσουμε & παρέχουμε εξειδικευμένο λογισμικό, προσαρμοσμένο στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Έμπειροι αναλυτές-προγραμματιστές συνεργάζονται μαζί σας για την ανάπτυξη-προσαρμογή εξειδικευμένων πακέτων λογισμικού . more

Eφαρμογές Για το WEB.


Χρήση της XML, Namespaces, σχετικά APIs (DOM, JDOM, SAX). Μετασχηματισμοί XSLT, Χρήση XPath, Συναρτήσεις XML-RPC, Αναδιαταξιμότητα του Server, Υπηρεσίας SOAP-RPC, Μεταφορά JavaBeans μέσω SOAP ............... more

Σχεδίαση και Aνάπτυξη Ιστοσελίδων


Η CretaSoft μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας μέσω ενός πρωτοποριακού και καλοσχεδιασμένου web site. Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με τις τελευταίες τεχνολογίες more

Σχεδίαση Υλοποίηση Δικτύων


Η CretaSoft καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για Δικτύωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαχείριση Δεδομένων & Αυτοματισμών. Εγκαθιστούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις Δομημένη καλωδίωση, Ασύρματες μικροκυματικές ζεύξεις, Ενσύρματες ζεύξεις, κ.α. more

Πολιτική Policy

cretasoft developments  Creta Web Developments         

Cretasoft

Αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στo απόρρητο των στοιχείων των χρηστών του Internet και σε αυτή τη βάση, επιδιώκουμε να διατηρούμε και να αναπτύσσουμε την εμπιστοσύνη τους. Για το λόγο αυτό εξηγούμε τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Cretasoft.gr

Συλλογή Μη Προσωπικών Πληροφοριών

Κατά τη διαδικασία της παράδοσης ιστοσελίδων από το web server, η CretaSoft δεν συλλέγει κανενός είδους προσωπικές πληροφορίες για τους χρήστες, όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου ή ηλεκτρονική διεύθυνση. Αντίθετα, συλλέγει άλλου είδους χρήσιμες πληροφορίες, όπως το server από τον οποίο συνδεθήκατε, τον τύπο του browser (Netscape ή Internet Explorer), και κατά πόσο ανταποκρίνεστε στις διάφορες υπηρεσίες του Cretasoft.gr.

Οι μη προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από τη Cretasoft, χρησιμοποιούνται για λόγους μέτρησης της αποτελεσματικότητάς των υπηρεσιών. Όπου θεωρείται απαραίτητο, η Cretasoft μπορεί να τις χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο (σε αθροιστική μορφή) ώστε να αποκτήσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον τύπο των χρηστών που επισκέπτονται το Cretasoft.gr.

Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου ένας χρήστης παρέχει οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως σε μια έρευνα ή κατά την εγγραφή σε κάποια υπηρεσία του Cretasoft.gr.

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από τη CretaSoft σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν χρησιμοποιούνται για την αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων στους χρήστες και δεν συνδυάζονται με άλλους είδους πληροφορίες από την ίδια τη CretaSoft.

Όροι χρήσης

To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του CretaSoft.gr αποτελούν ιδιοκτησία της CretaSoft και διατίθενται στους επισκέπτες του κόμβου αυστηρά για προσωπική χρήση.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση, η επανεκπομπή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της ηλεκτρονικής διεύθυνσης CretaSoft.gr με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, σε οποιοδήποτε μέσο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της CretaSoft.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του CretaSoft.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η αντιγραφή ή η εκτύπωση στοιχείων μόνο για το σκοπό της μελέτης και ανάλυσής τους αποκλειστικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά δε θα μεταβληθούν, αλλοιωθούν ή χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου.

Η CretaSoft δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων, ή των αγγελιών τις οποίες οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν δίχως την παρέμβαση της CretaSoft.

Η CretaSoft δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων.

Η CretaSoft έχει καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε τα στοιχεία που περιέχονται στο CretaSoft.gr και αφορούν την ίδια να είναι ακριβή κατά το χρόνο της δημοσίευσής τους σε αυτό.

Η CretaSoft δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή / και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτόν.

Ο χρήστης συμφωνεί εφόσον παρέχει οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες να παρέχει πάντα αληθινές και έγκυρες πληροφορίες.

Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο που τοποθετεί ή μεταδίδει μέσω των υπηρεσιών του CretaSoft.gr.

Απαγορεύεται η χρήση των υπηρεσιών για τη μετάδοση, προώθηση ή μεταφορά όταν το περιεχόμενο είναι:

  • Παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, αγενές ή προκαλεί για οποιοδήποτε λόγο τη δυσαρέσκεια άλλων επισκεπτών.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιου άλλου.
  • Παραβιάζει κάποιο νόμο, όρο ή συμφωνητικό.
  • Προωθεί multi-level marketing δραστηριότητες.
  • Προωθεί ναρκωτικά, πορνογραφία, ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή εταιρία που είναι παράνομη στην Ελλάδα.
  • Προωθεί το spamming ή κάποιο άλλο ανεπίτρεπτο τρόπο διαφήμισης δίχως την άδεια της CretaSoft.
  • Περιέχει ιούς ή άλλο κώδικα, αρχεία, ή προγράμματα που είναι σχεδιασμένα να ελέγχουν, καταστρέφουν ή να περιορίζουν τη λειτουργία κάποιου software, hardware, ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

    Η επίσκεψη στο CretaSoft.gr αποτελεί για τους επισκέπτες ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

 

   

 

cretasoft developments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eπικοινωνία

Στρυμώνος 37
Ηράκλειο Κρήτη
Τηλ: 2810300388
Fax: 2810300388
E-mail: [email protected]