Ανάπτυξη Λογισμικού με γνώμονα τις Ανάγκες σας


Αναπτύσσουμε & παρέχουμε εξειδικευμένο λογισμικό, προσαρμοσμένο στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Έμπειροι αναλυτές-προγραμματιστές συνεργάζονται μαζί σας για την ανάπτυξη-προσαρμογή εξειδικευμένων πακέτων λογισμικού . more

Eφαρμογές Για το WEB.


Χρήση της XML, Namespaces, σχετικά APIs (DOM, JDOM, SAX). Μετασχηματισμοί XSLT, Χρήση XPath, Συναρτήσεις XML-RPC, Αναδιαταξιμότητα του Server, Υπηρεσίας SOAP-RPC, Μεταφορά JavaBeans μέσω SOAP ............... more

Σχεδίαση και Aνάπτυξη Ιστοσελίδων


Η CretaSoft μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας μέσω ενός πρωτοποριακού και καλοσχεδιασμένου web site. Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με τις τελευταίες τεχνολογίες more

Σχεδίαση Υλοποίηση Δικτύων


Η CretaSoft καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για Δικτύωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαχείριση Δεδομένων & Αυτοματισμών. Εγκαθιστούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις Δομημένη καλωδίωση, Ασύρματες μικροκυματικές ζεύξεις, Ενσύρματες ζεύξεις, κ.α. more

H Cretasoft η Sunhost και η φιλοξενία σας

 

Ανάλυση των πλούσιων χαρακτηριστικών των πακέτων της Cretasoft. - Sunhost

Χώρος Φιλοξενίας

Η Cretasoft σας παρέχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για την αποθήκευση των σελίδων σας και ενός μεγάλου αριθμού πιθανών μελλοντικών αναγκών οι οποίες μπορεί να προκύψουν. Το site σας θα είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο.

Ηλεκτρονική Αλληλογραφία (Απεριόριστοι Λογαριασμοί E-mail)
Παράλληλα με τη φιλοξενία των ιστοσελίδων, σας παρέχουμε απεριόριστους λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) της μορφής [email protected], αναλαμβάνουμε την αρμονική λειτουργία των λογαριασμών e-mail και σας παρέχουμε απεριόριστη μεταφορά δεδομένων. Απεριόριστοι χρήστες σας θα έχουν το δικό τους online organizer που περιλαμβάνει web mail, calendar, tasks, address book κάτω από ένα ασφαλές περιβάλλον. Advanced Mail server που υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα POP3, IMAP, SMTP & web-mail με απεριόριστους λογαριασμούς e-mail, redirects, groups και autoresponders.

 

Στατιστικά Επισκεψιμότητας (on line statistics)
Με τη φιλοξενία του site σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη λεπτομερή κίνηση των επισκεπτών του site ανά πάσα χρονική στιγμή (on line) Αναλυτικές στατιστικές αναφορές για να βλέπετε, πόσοι, ποιοι, πότε και από που μπήκαν στο web site σας με γραφήματα και ανάλυση στοιχείων.


Επαναστατική πλατφόρμα
Η σταθερότητα, η ταχύτητα και η λειτουργικότητα των πακέτων Hosting που σας προσφέρει η CretaSoft είναι ασυναγώνιστη. CretaSoft Virtual Server (V.V.S.) είναι η επαναστατική πλατφόρμα φιλοξενίας web site που προσφέρει σε κάθε domain σας όλες τις υπηρεσίες web με το όνομα της επιχείρησης σας.

  • Web Server - www.yourdomain.gr
  • FTP Server - ftp.yourdomain.gr
  • POP3/SMTP Mail Server - mail.yourdomain.gr
  • Secure Server - https://www.yourdomain.gr
  • Web Mail - webmail.yourdomain.gr

 

mySQL
Πανίσχυρη βάση δεδομένων υψηλών επιδόσεων για ταχύτατες δυναμικές ιστοσελίδες και πλήρη έλεγχο μέσω του κέντρου ελέγχου phpMyAdmin.

 

Control Panel
Μέσω του κέντρου ελέγχου μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τα e-mail, FTP, directories, SSL, log files, βάσεις δεδομένων, χρήστες και άλλα πολλά.

 

FTP
Έχετε απεριόριστη πρόσβαση FTP 24 ώρες το 24ωρο για να μεταφέρετε τα αρχεία σας online, υποστηρίζει anonymous FTP καθώς προσφέρει επίσης file manager.


cretasoft developments     Creta Web Developments         

Cretasoft.gr

cretasoft developments

 

Ανάπτυξη λογισμικού (software)

Λογισμικό που έχουμε αναπτύξει

Κατασκευή ιστοσελίδων

Web εφαρμογές

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Φιλοξενία ιστοσελίδων (Web hosting)

Διαφήμηση Προώθηση ιστοσελίδων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eπικοινωνία

Στρυμώνος 37
Ηράκλειο Κρήτη
Τηλ: 2810300388
Fax: 2810300388
E-mail: [email protected]