Ανάπτυξη Λογισμικού με γνώμονα τις Ανάγκες σας


Αναπτύσσουμε & παρέχουμε εξειδικευμένο λογισμικό, προσαρμοσμένο στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Έμπειροι αναλυτές-προγραμματιστές συνεργάζονται μαζί σας για την ανάπτυξη-προσαρμογή εξειδικευμένων πακέτων λογισμικού . more

Eφαρμογές Για το WEB.


Χρήση της XML, Namespaces, σχετικά APIs (DOM, JDOM, SAX). Μετασχηματισμοί XSLT, Χρήση XPath, Συναρτήσεις XML-RPC, Αναδιαταξιμότητα του Server, Υπηρεσίας SOAP-RPC, Μεταφορά JavaBeans μέσω SOAP ............... more

Σχεδίαση και Aνάπτυξη Ιστοσελίδων


Η CretaSoft μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας μέσω ενός πρωτοποριακού και καλοσχεδιασμένου web site. Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με τις τελευταίες τεχνολογίες more

Σχεδίαση Υλοποίηση Δικτύων


Η CretaSoft καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για Δικτύωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαχείριση Δεδομένων & Αυτοματισμών. Εγκαθιστούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις Δομημένη καλωδίωση, Ασύρματες μικροκυματικές ζεύξεις, Ενσύρματες ζεύξεις, κ.α. more

Web Design με την Cretasoft


Εφαρμογές Web
Τα Site που κατασκευάζουμε υποστηρίζονται απο εφαρμογές απο τα περισσοτερα απο τα παρακάτω στοιχεία.
Κάθε στοιχείο απο αυτά ξεχωριστά θα παίξει βασικό ρόλο στην όλη κατασκευή και στο τελικό προϊόν.
Καθώς δημιουργούμε και προχωράμε στην κατασκευή του site της επιχείρησής σας θα μοιραστούμε μαζί σας τα αποτελέσματα και θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για την εξέληξη του Project.
Βήματα και τεχνολογίες για την μελέτη Design και προώθηση ενός σύγχρoνου site.
  • Implementation of database design.
  • Server side application design.
  • Client site coding & design.
  • Integration of server side code with client side code.
  • Setting up of Server(s), deployment, and testing.

Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας

Έχουμε δημιουργήσει δεκάδες projects χρησιμοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο προσωπικό.
Η εμπειρία μας όμως μας έχει διδάξει οτι η χρήση νέων τεχνολογιών δεν είναι αυτοσκοπός.Το επιχειρηματικό αποτέλεσμα από κάθε web λύση είναι πολύ σημαντικότερο από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται.
Έτσι, συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να διασφαλίζουμε ότι οι λύσεις που τους προσφέρουμε είναι κερδοφόρες.
Επιδίωξη μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες νέων πελατών μας τροποποιώντας λύσεις που έχουμε ήδη αναπτύξει, ώστε να μειώνεται σημαντικά ο απαιτούμενος χρόνος και το κόστος.
Έτσι επιτυγχάνουμε την εκλογίκευση του κόστους παράλληλα με την διατήρηση υψηλών standards το οποίο που εξασφαλίζεται απο γραπτές ρήτρες και δεσμεύσεις και απο την πολυετή παρουσία μας στο χώρο.    
Σε κάθε περίπτωση οι σύμβουλοι μας θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε μαζί τις τις βέλτιστες λύσεις και να αποφύγετε λάθη που δεν μπορεί να προβλέψει κάποιος που δεν ζει σε καθημερινή βάση την επιχειρηματικότητα μέσω του Internet.

 

cretasoft developments     Creta Web Developments         

 


Αλλάζουμε τα δεδομένα της αγοράς. Τώρα παρέχουμε εγγυημένο 99% + UPTIME για τον δικτυακό σας τόπο. Αν για οποιονδήποτε λόγο το site σας παραμείνει "πεσμένο" παίρνετε τα χρήματα σας.

 

Η CretaSoft μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας μέσω ενός πρωτοποριακού και καλοσχεδιασμένου web site. Η CretaSoft είναι μοναδική γιατί συνδυάζει τη δημιουργικότητα με τις τελευταίες τεχνολογίες, πετυχαίνοντας τους στόχους των πελατών της και ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους.
Όταν εμπιστεύεστε την CretaSoft, βρίσκεστε στα χέρια απολύτως εξειδικευμένων ανθρώπων που έχουν σπουδάσει αυτό που κάνουν, και είναι κάτοχοι πανεπιστημιακών πτυχιακών & μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών τόσο σε θέματα Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών όσο και στη Διοίκηση & Στρατηγική επιχειρήσεων.
Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες & δυναμικές εφαρμογές χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και όλες της νέες τεχνολογίες (Flash, PHP, Java, MySQL, shtml, dhtml, κτλ.) για τον καλύτερο σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση του δικτυακού σας τόπου.Αναλαμβάνουμε την κατασκευή εταιρικών παρουσιάσεων με την χρήση πολυμέσων (βίντεο, εικόνα, ήχο, γραγικά) για δημοσίευση τόσο στο ίντερνετ, όσο και σε CD-ROM, DVD κτλ.

Οι τιμές ξεκινούν από 650 Ευρώ + ΦΠΑ και αυξάνονται ανάλογα με τον πλήθος και τον όγκο των πληροφοριών (κείμενο, φωτογραφίες, γραφικά, banner, κτλ), τον τύπο της ιστοσελίδας (δυναμική, στατική) και την πολυπλοκότητά της.

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή εταιρικής παρουσίασης προϋποθέτει την απόλυτη κατανόηση του σκοπού που θέλει να εξυπηρετήσει, της στρατηγικής της εταιρίας και του τρόπου προσέγγισης του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Κάθε πελάτης έχει διαφορετικές απαιτήσεις και στόχους.

Εμείς προσπαθούμε να κατανοήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα της εκάστοτε ανάγκες και να συμβάλουμε στη σωστότερη προσέγγιση των πελατών σας, παρέχοντας λύσεις βασισμένες στο σύγχρονο ηλεκτρονικό Μάρκετινκ & Εμπόριο.

 

Cretasoft.gr

cretasoft developments

 

Ανάπτυξη λογισμικού (software)

Λογισμικό που έχουμε αναπτύξει

Κατασκευή ιστοσελίδων

Web εφαρμογές

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Φιλοξενία ιστοσελίδων (Web hosting)

Διαφήμηση Προώθηση ιστοσελίδων

Τemplates Responcive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eπικοινωνία

Στρυμώνος 37
Ηράκλειο Κρήτη
Τηλ: 2810300388
Fax: 2810300388
E-mail: [email protected]