Ανάπτυξη Λογισμικού με γνώμονα τις Ανάγκες σας


Αναπτύσσουμε & παρέχουμε εξειδικευμένο λογισμικό, προσαρμοσμένο στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Έμπειροι αναλυτές-προγραμματιστές συνεργάζονται μαζί σας για την ανάπτυξη-προσαρμογή εξειδικευμένων πακέτων λογισμικού . more

Eφαρμογές Για το WEB.


Χρήση της XML, Namespaces, σχετικά APIs (DOM, JDOM, SAX). Μετασχηματισμοί XSLT, Χρήση XPath, Συναρτήσεις XML-RPC, Αναδιαταξιμότητα του Server, Υπηρεσίας SOAP-RPC, Μεταφορά JavaBeans μέσω SOAP ............... more

Σχεδίαση και Aνάπτυξη Ιστοσελίδων


Η CretaSoft μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας μέσω ενός πρωτοποριακού και καλοσχεδιασμένου web site. Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με τις τελευταίες τεχνολογίες more

Σχεδίαση Υλοποίηση Δικτύων


Η CretaSoft καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για Δικτύωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαχείριση Δεδομένων & Αυτοματισμών. Εγκαθιστούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις Δομημένη καλωδίωση, Ασύρματες μικροκυματικές ζεύξεις, Ενσύρματες ζεύξεις, κ.α. more

Software ...

Αναπτύσσουμε & παρέχουμε εξειδικευμένο λογισμικό, προσαρμοσμένο στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.

Έμπειροι αναλυτές-προγραμματιστές συνεργάζονται μαζί σας για την ανάπτυξη-προσαρμογή εξειδικευμένων πακέτων λογισμικού.

Τα προσφερόμενα πακέτα λογισμικού αναπτύσσονται από τους προγραμματιστές της CretaSoft και από επιλεγμένους συνεργάτες μας με τη μέθοδο του Outsourcing.

(DEMO) του Λογισμικού Διαχείρησης Ταπητοκαθαριστηρίου

ΠΡΟΣΟΧΗ Να μην εγκατασταθεί από πελάτες που ήδη λειτουργεί η εφαρμογη καθώς θα χάσουν όλα τους τα στοιχεία .....

λογισμικό - software

 

Αν και το έτοιμο λογισμικό του εμπορίου τείνει να καλύψει όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων, υπάρχουν περιπτώσεις εταιρειών που έχουν πολύ εξειδικευμένες ανάγκες ή θέλουν να δημιουργήσουν κάτι πρωτοποριακό.

Σε αυτές τις ειδικές περιπτώσεις, όπου το "έτοιμο λογισμικό" δεν καλύπτει τις ανάγκες σας, υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευάσουμε την εφαρμογή που θέλετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας διαθέτει μόνιμο προσωπικό και εξωτερικούς συνεργάτες, ικανούς να μελετήσουν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν εφαρμογές ανάλογες των απαιτήσεών σας.

 

Ανεξάρτητα από την φύση μιας επιχείρησης η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει να βελτιστοποιηθούν όλες οι διαδικασίες και ως εκ τούτου να μεγιστοποιηθεί το κέρδος. Η βασικότερη υπηρεσία της Cretasoft είναι η ανάπτυξη κατά παραγγελία λογισμικού. Έχοντας ήδη κατακτήσει τρεις κατηγορίες επιχειρήσεων, αναλαμβάνουμε να αναλύσουμε την δομή και τις διαδικασίες λειτουργίας της δικής σας επιχείρησης και να ανακαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία θα σας απογειώσει!

Η Cretasoft αναλαμβάνει την μελέτη των διαδικασιών της επιχείρησης σας με σκοπό να σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πλάνο επέκτασης και υιοθέτησης τεχνολογικών καινοτομιών. Είτε πρόκειται για έτοιμα συστήματα / λογισμικό είτε για κάποια πρωτοποριακή λύση που πρέπει να αναπτυχθεί αποκλειστικά για εσάς, εμείς αναλαμβάνουμε την υλοποίηση, την εγκατάσταση και την εκπαίδευση που θα απαιτηθεί.


Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η παρακάτω :

Παρουσίαση της επιχείρησης και των περιλαμβανομένων διαδικασιών από εσάς

Μελέτη και δημιουργία αναλυτικών απαιτήσεων (Requirements)

Συμφωνία μαζί σας επί των αναλυτικών απαιτήσεων

Ανάλυση των αναλυτικών απαιτήσεων, συγγραφή ολοκληρωμένης λύσης και προσφοράς

Συμφωνία μαζί σας επί της ολοκληρωμένης προσφοράς

Ανάπτυξη

Testing

Εγκατάσταση

Εκπαίδευση

Υποστήριξη

cretasoft developments     Creta Web Developments         

Διοργανώνουμε Σεμινάρια εκπαίδευσης στη χρήση του εξοπλισμού, αντιμετώπιση συνηθισμένων τεχνικών προβλημάτων στο χώρο εργασίας.
* Αναλαμβάνουμε τη συνεχή τεχνική υποστήριξη, συντήρηση & προστασία όλου του εξοπλισμού σας, μέσω συμβολαίων συντήρησης ή προ-συμφωνημένων επισκέψεων τεχνικής υποστήριξης και αντιμετώπισης τεχνικών προβλημάτων.

Αναλαμβάνουμε να σας ενημερώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στον εντυπωσιακό, αλλά πολλές φορές δυσπρόσιτο & δυσνόητο κόσμο της Τεχνολογίας, της Πληροφορικής & των Τηλεπικοινωνιών.

\Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας

 

Cretasoft.gr

 

cretasoft developments

 

Ανάπτυξη λογισμικού (software)

Λογισμικό που έχουμε αναπτύξει

Κατασκευή ιστοσελίδων

Web εφαρμογές

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Φιλοξενία ιστοσελίδων (Web hosting)

Διαφήμηση Προώθηση ιστοσελίδων

 

 

 

 

 

 

 

 

Eπικοινωνία

Στρυμώνος 37
Ηράκλειο Κρήτη
Τηλ: 2810300388
Fax: 2810300388
E-mail: [email protected]