Ανάπτυξη Λογισμικού με γνώμονα τις Ανάγκες σας


Αναπτύσσουμε & παρέχουμε εξειδικευμένο λογισμικό, προσαρμοσμένο στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Έμπειροι αναλυτές-προγραμματιστές συνεργάζονται μαζί σας για την ανάπτυξη-προσαρμογή εξειδικευμένων πακέτων λογισμικού . more

Eφαρμογές Για το WEB.


Χρήση της XML, Namespaces, σχετικά APIs (DOM, JDOM, SAX). Μετασχηματισμοί XSLT, Χρήση XPath, Συναρτήσεις XML-RPC, Αναδιαταξιμότητα του Server, Υπηρεσίας SOAP-RPC, Μεταφορά JavaBeans μέσω SOAP ............... more

Σχεδίαση και Aνάπτυξη Ιστοσελίδων


Η CretaSoft μπορεί να αναβαθμίσει την εικόνα της επιχείρησης σας μέσω ενός πρωτοποριακού και καλοσχεδιασμένου web site. Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με τις τελευταίες τεχνολογίες more

Σχεδίαση Υλοποίηση Δικτύων


Η CretaSoft καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για Δικτύωση, Τηλεπικοινωνίες, Διαχείριση Δεδομένων & Αυτοματισμών. Εγκαθιστούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις Δομημένη καλωδίωση, Ασύρματες μικροκυματικές ζεύξεις, Ενσύρματες ζεύξεις, κ.α. more

H Cretasoft Προωθεί ......


webromote H Cretasoft σε συνεργασία με την WebPromote.gr σας παρέχει υπηρεσίες web site promotion με search engine optimization.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της WebPromote.gr.Η εταιρία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μαρκετινγκ, προωθήσεων και business consulting στον χώρο του internet.


Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε ελληνικές εταιρίες με όραμα και με μεγάλους στόχους που θέλουν να αναπτύξουν τις αγορές τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την βοήθεια του διαδικτύου. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών διαδικτυακών επιχειρήσεων και ο εκσυγχρονισμός τους τόσο από πλευρά παρουσίασης όσο και από πλευρά τεχνολογιών και μάρκετινγκ.

Συγκεκριμένα προσφέρουμε υπηρεσίες

 • Internet Business Consulting
 • Search Engine Optimization
 • Search Engine promotion (Adwords, Yahoo! etc.)
 • Website Optimization

Έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο να αυξήσουν τα έσοδά τους και να αναπτυχθούν στην παγκόσμια αγορά και έχουμε ασχοληθεί επιτυχώς με τομείς όπως:

 • Τουρισμός
 • Real Estate
 • Λιανεμπόριο
 • Software
 • Συνδρομητικές υπηρεσίες
 • Εκπαίδευση στελεχών

Σημαντική για εμάς υπηρεσία είναι η προώθηση του δικτυακού τόπου που θα κατασκευάσουμε σε μηχανές αναζήτησης και καταλόγους.


Στο internet υπάρχουν εκατομμυρία άλλα web sites και η όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση κατάταξης για τους δικτυακούς τόπους των πελατών μας στις μηχανές αναζήτησης είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες.
Διότι δεν αρκεί μία άριστη παρουσία στο internet... πρέπει και κάποιος να τη βλέπει.

Έτσι, στα site που κατασκευάζουμε γίνονται δωρεάν τακτικές καταχωρήσεις στις μεγαλύτερες Ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης καθώς και συνεχής βελτιστοποίηση του site με γνώμωνα την καλύτερη του κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Κατά παραγγελία αναλαμβάνουμε:

 • Έλεγχο κατάταξης του site στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης
 • Ανάλυση ανταγωνιστικών sites με καλή κατάταξη
 • Δημιουργία των κατάλληλων meta tags και συμβουλές για το περιεχόμενο
 • Καταχώρηση στις 100 καλύτερες ξένες μηχανές αναζήτησης 1 φορά το μήνα για ένα χρόνο

Προωθείστε το site σας σε έως και 400 διεθνείς και ελληνικές μηχανές αναζήτησης και καταλόγους του internet και ανεβάστε τις επισκέψεις του site σας στα ύψη! Η διαφήμιση στην CretaSoft προσφέρει άμεσα αποτελέσματα και βοηθάει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του search marketing για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να ισχυροποιήσουν το όνομα τους και να προσελκύσουν το κοινό που πραγματικά χρειάζονται.

Αποκτήστε νέους πελάτες σε 15 λεπτά.Την στιγμή που θα αναζητήσουν το προιόν ή την υπηρεσία σας η διαφήμιση σας θα είναι εκεί.

Επιλέγετε το κοινό και την χώρα/χώρες στις οποίες θέλετε να απευθυνθεί η διαφήμιση σας.( Ελλάδα,Αγγλία,Γερμανία κ.α.)

Διαλέγετε τις λέξεις-κλειδιά που πιστεύετε ότι οι πελάτες θα χρησιμοποιήσουν στις μηχανές αναζήτησης για να βρούν τα προιόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας.

Φτιάχνετε μια διαφήμιση με περίληψη 10 λέξεων των υπηρεσιών και προιόντων που παρέχετε και ορίζετε την δ/ν ση τους δικτυακού σας τόπου στην οποία θα οδηγούνται οι υποψήφιοι πελάτες σας.Μέσα σε 15 λεπτά κάθε μια απο τις εκατομμύρια καθημερινές αναζητήσεις προιόντων και υπηρεσίων απο το Google οδηγούν στο στον ιστοτόπο σας αυξάνοντας τις πωλήσεις σας και ενισχύοντας το brand name της εταιρεία σας.Ακούγεται ιδιαίτερα απλό , είναι ιδιαίτερα απλό και κυρίως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της διαφημιστικής σας καμπάνιας ανα πάσα στιγμή και οι συνεργάτες μας με την πολυετή εμεπιρία τους στον τομέα θα σας καθοδηγήσουν έτσι ώστε να πετύχετε το μέγιστο των δυνατών αποτελεσμάτων.

Αυτός εξάλλου είναι και ο ρόλος μας.Έναν ρόλο που γνωρίζουμε καλά και εξασκούμε επ΄ωφελεία των πελατών μας επι σειρά ετών.


cretasoft developments     Creta Web Developments         

Cretasoft.gr

cretasoft developments

 

Ανάπτυξη λογισμικού (software)

Λογισμικό που έχουμε αναπτύξει

Κατασκευή ιστοσελίδων

Web εφαρμογές

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Φιλοξενία ιστοσελίδων (Web hosting)

Διαφήμηση Προώθηση ιστοσελίδων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eπικοινωνία

Στρυμώνος 37
Ηράκλειο Κρήτη
Τηλ: 2810300388
Fax: 2810300388
E-mail: [email protected]